Skip to main content

Scott Hamilton

Scott Hamilton és l'arquetipus del saxofonista 'mainstream' del segle XXI. Nascut a Providence, Rhode Island, el 1954, Scott es donà a conèixer en un moment en el que el tipus de Jazz que interpretava, basat en l'estil de saxofonistes com Illinois Jacquet, Eddie Davis o Paul Gonsalves, no estava de moda entre la crítica i gran part del públic jazzista.

Elie Massias Band

Bio ELIE MASSIAS BAND ha estat definit com un dels trios més originals i musicals de l'escena neoyorkina d'avui en dia. Aquest grup format per Elie Massias (canta-autor i guitarrista), Matt Pavolka (baix acústic) i Blake Linberg (bateria), porta un parell d'anys explorant i desenvolupant una música que fusiona el Jazz amb nombrosos estils, creant una música personal que incorpora cançó, improvisació i profunds 'grooves'. Els crítics els han descrit com '... el següent i lògic pas en l'evolució del Jazz Trio'.

Maddish Falzoni (Barcelona)

Ha participat amb l'Orquestra IBA en projectes amb Peter Kowald, Wade Mathews, Butch Morris...entre d'altres. Treballat amb la Cia. de Teatre "Conservas" en l'espectacle "FEMINA EX-MACHINA" de Simona Levi com a compositora i interpret de la musica, i actriu. Actualment toca junt a Imma Udina i Joan Saura a Pole Pole i a la Cia. de Dansa de Sol Picó en l'espectacle LA DONA MANCA. Setembre 2005

RAMÓN CARDO & JESUS SANTANDREU QUINTET

Bio Per primera vegada dos dels saxofonistes més rellevants del país uneixen les seves forces per a mostrar un treball eclèctic on mostren tot l’esplendor i el poder del saxo tenor. La compenetració i la complicitat de Cardo i Santandreu es remunta anys enrere, havent col•laborat en diferents projectes com a compositors i integrants d’agrupacions més nombroses. Per aquesta raó aquest projecte representa, a banda d’un repte, una assignatura pendent per a aquests dos titans del jazz.

WASTE

Bio Després de l'èxit assolit pel Raynald Colom Quintet al Festival de Jazz de Vic, el Mercat Música Viva va decidir programar-lo, fent incompatible la seva participació al festival Invictro, l'off del Mercat de Vic, que també volia tenir-lo al cartell. Així que Colom va decidir parir una nova proposta marcadament funk, per actuar a l' InVictro. Sota el nom de Katadores Kun K i amb Larry Young i Grant Green com influències principals, en aquest nou projecte hi va participar també Marc Ayza, bateria del Raynald Colom Quintet.