Skip to main content

Saravah

Bio Saravah recorre Brasil i els seus diferents ritmes: bossa-nova, partit alt, afoxé, samba, i la fusió d´aquests amb funky i jazz. Cantants com Djavan, Joâo Bosco, Elis Regina, Tania Maria o Leny Andrade, han inspirat d´alguna manera la seva trajectòria. Saravah està dedicat a tots ells i a molts més...

Massimo Chiarella

Bàsicament és autodidacta, i ha actuat amb molts importants musics de Jazz, sobretot italians. A banda d’actuar al quartet liderat per Steve Grossman, els musics americans amb els que ha compartit escenari son: Cedar Walton, John Mosca, Jesse Davis, Joy Garrison, i Tom Kirpatric, acompanyant-los per terres de Italia, França, Alemanya, o Eslovenia.

Carl Allen

La recerca de coneixement, d'experiència i de swing son els principals temes de la vida d’aquest baterista i compositor nascut a Milwaukee.

JUST4FUN

Bio J4F és una porposta innovadora per definició on la creació i l’experimentació son els pols creatius a partir dels quals genera la seva música. La seva singularitat radica en el bagatge estilístic i la polivalència instrumental dels seus quatre membres, dels quals es nodreix i combina novedosament.