Pasar al contenido principal

Ingrid Vilanova

Ingrid Vilanova i Karlsson, cantant convidada, nascuda a Londres, comença a cantar a casa inspirada per Julie Andrews a “TheSound of Music” primer, i després per LizaMinelli a Cabaret, Ella Fitzgeraldi  Sarah Vaughan.

Bill Perry

Bill Perry, un pilar de l'escena de la Costa Est, figura entre els millors exponents de la nova generació de músics de blues. En el seu darrer treball i primer enregistrament per Blind Pig Records, 'Fire It Up' (2001), la seva mestria de la guitarra i una penetrant veu 'bluesy' es mesclen en perfecte conjunció; una veu que es distingeix pel seu to aspre, particularment idoni pel blues, amb capacitat per transmetre el drama i l'emoció d'aquesta singular música.

Vicente Espí

Bateria i compositor nascut a València l'any 1959, estudià al Conservatori Superior de Música d'Issy Les Molineaux, annex al conservatori de París. Als catorze anys formà el seu primer grup de Jazz amb N'Guyen Lee, amb el qual va arribar a la final del Concurs Internacional de Joves Intèrprets de la Defende (París, 1978). A més va rebre classes del percussionista Daniel Humair i ha col.laborat amb músics com David Rose i Stefan Persiani, entre altres.